fbpx

Camere Conacul Radacinilor

Camere oferite in Conacul Radacinilor

Toate camerele au micul dejun inclus

600 lei

Camera Deluxe

Această cameră twin/dublă, ofera pat dublu matrimonial si 2 paturi twin de o persona, are zonă de relaxare, canapea și balcon. O suprafata foarte generoasa de 60m², vedere la munte.

BigRoom - Cazare la Cheile Jietului in Conacul Radacinilor
400 lei

Camera Twin Superioara

Camere de dimensiuni generoase dotate cu doua paturi de o persoana sau pat matrimonial de doua persoane, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala, televizor, internet wireless, minibar, seif.

Camera Twin - Cazare la Cheile Jietului in Conacul Radacinilor
300 lei

Camera Twin

Camerele twin sunt dotate cu cate 2 paturi de o persoana, dulap cu bara de umerase, seif, mini frigider, baie proprie cu dus, televizor, incalzire in pardoseala.

Camera Dubla Matrimoniala - Cazare la Cheile Jietului in Conacul Radacinilor
300 lei

Camera Matrimoniala

Camerele matrimoniale sunt dotate cu cate 1 paturi de doua persoane, dulap cu bara de umerase, seif, mini frigider, baie proprie cu dus, televizor, incalzire in pardoseala.

500 lei

Apartament

Apartamentele sunt dotate cu paturi, coltare, in zona de living, 2 televizoare, dulap cu bara de umerase, seif, mini frigider, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala.

900 lei

Cameră dublă/twin Deluxe cu cadă spa

Această cameră twin/dublă, ofera un pat dublu matrimonial si 1 pat de o persona, are zonă de relaxare, canapea și balcon. Baie este dotata cu spa de ultima generatie. O suprafata de 60m², vedere la munte si raul Jiet.

500 lei

Cameră triplă Deluxe

Cameră tripla, ofera un pat dublu matrimonial si 1 pat de o persona, are zonă de relaxare, canapea și balcon. Paturi confortabile, o suprafata foarte generoasa de 40m², vedere la munte si raul Jiet.

900 lei

Cameră dublă cu spa

Camera dubla cu spa ofera o suprafata generoasa de 35m², spa in interiorul camerei, baia cu dus este separata, un pat matrimonial de doua persoane si vedere spre munte si gradina.

ServiciI oferite de Conacul Radacinilor

Ce va mai oferim?

Conacul Radacinilor localizat in orasul Petrosani oferă o gamă diversificată de servicii la standarde europene.

Rezervari si informatii

Ai întrebări?