fbpx

Servicii oferite de Conacul Radacinilor

Conacul Radacinilor

CONACUL RADACINILOR (Transalpina, DN67C spreVoineasa)

Conacul Radacinilor situat in Cheile Jietului pe DN67C spre Transalpina, te asteptam cu o locatie incredibila intr-un cadru rustic, in mijlocul naturii, desprinsa parca din poveste.

Va oferim servicii hoteliere precum si Restaurant, Team Building, Wellness & Spa (Jacuzzi, Salina, Sauna), Drumetii, Teren de fotbal in Cheile Jietului, la cele mai moderne standarde intr-un decor rustic deosebit. Conacul Radacinilor isi deschide portile pentru clientii sai.

Daca vrei sa vizitezi Transalpina, in Cheile Jietului la Conacul Radacinilor este popasul ideal pentru pentru a servi masa in mijlocul naturii intr-un decor rustic.

Pentru turistii care viziteaza Munti Parang sau Transalpina, Conacul Radacinilor este locatia ideala fiind situat la distanta mica de telescaunul din Parang si de varful Transalpina.

Hotel – Conacul Radacinilor

Transalpina, DN67C, Voineasa

Conacul Radacinilor va ofera camere twin, matrimoniale si apartamente, intr-o locatie incredibila desprinsa parca din vise.

Te poti bucura de toate servicile noastre la preturi atractive la chiar daca nu esti cazat la noi.

Fosta cabana Cheile Jiet a trecut printr-un upgrade din toate punctele de vedere, de la denumire, care acum este Conacul Radacinilor, pana la aspectul interior si exterior.

YouTube video

Prezentare Hotel – Conacul Radacinilor

Servicii oferite la Conacul Radacinilor

Servicii hoteliere ideale pentru Muntii Parang
Cazare Jiet - Hotel Cocanul Radacinilor

Hotel

Hotel in Cheile Jietului intr-o ambianta rustica si moderna, ofera clientilor un sejur relaxant in mijlocul naturii.

Cazare la Cheile Jietului in Conacul Radacinilor (DN67C spre Transalpina)

Restaurant

Restaurantul intr-o ambianta rustica si moderna, ofera clientilor cele mai atent preparate produse gatite zi de zi.

Drumetii Cheile Jietului Conacul Radacinilor

Agrement

Va oferim un teren sportiv cu iarba artificiala unde va puteti relaxa si practica sportul preferat. Keops Horses pentru cei mici si cei mari care iubesc animalutele.

Relaxare si confort pe DN67C spre Transalpina

Green Bar

Bineinteles ca zona de wellness va avea si un green bar, unde te poti bucura de un fresh proaspat, de o bautura racoritoare chiar de pe balconul unic al zonei wellness!

Camere oferite in Conacul Radacinilor

Camere de hotel oferite
Camera Twin - Cazare la Cheile Jietului in Conacul Radacinilor

Camera Twin

Camerele twin sunt dotate cu cate 2 paturi de o persoana, dulap cu bara de umerase, seif, mini frigider, baie proprie cu dus, televizor, incalzire in pardoseala.

Camera Dubla Matrimoniala - Cazare la Cheile Jietului in Conacul Radacinilor

Camera Dubla

Camerele matrimoniale sunt dotate cu pat de doua persoane, dulap cu bara de umerase, seif, mini frigider, baie proprie cu dus, televizor, incalzire in pardoseala.

BigRoom - Cazare la Cheile Jietului in Conacul Radacinilor

Camera Twin Superioara

Camere de dimensiuni generoase dotate cu doua paturi de o persoana sau pat matrimonial de doua persoane, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala, televizor, internet wireless, minibar, seif.

Apartament

Apartamentele sunt dotate cu 2 sau 3 paturi, coltare in zona de living, 2 televizoare, dulap cu bara de umerase, seif, mini frigider, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala.

Camera Delux

Această cameră twin/dublă are zonă de relaxare, canapea și balcon. O suprafata foarte generoasa de 60m², vedere la munte.

Cameră dublă sau twin Deluxe cu cadă spa

Cameră dublă/twin Deluxe cu cadă spa

Apartamentele sunt dotate cu paturi, coltare, in zona de living, 2 televizoare, dulap cu bara de umerase, seif, mini frigider, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala.

Cameră triplă Deluxe

Cameră tripla, ofera un pat dublu matrimonial si 1 pat de o persona, are zonă de relaxare, canapea și balcon. Paturi confortabile, o suprafata foarte generoasa de 40m², vedere la munte si raul Jiet.

Relaxare si confort pe DN67C spre Transalpina

Wellnes & Spa

Cu o priveliste minunata din zona de wellness la noi poti gasi jacuzzi de ultima generatie, sauna uscata cu o capacitate de pana la 12 locuri, salina cu o capacitate de 6 locuri, sala de conferinte, green bar, un semineu personalizat si multe altele.

Relaxare in Conacul Radacinilor

Servicii de wellness, relaxare in drum spre Transalpina
Sauna - Hotel Cocanul Radacinilor

Sauna

In spatiul noastru wellness se regaseste o sauna uscata, profesionala cu o capacitate de pana la 8 locuri, cu o priveliste spre zona de padure direct de pe banci, astfel incat relaxarea va fi maxima!

Jacuzzi - Hotel Cocanul Radacinilor

Jacuzzi

Centru nostru de wellness cuprinde de asemeni pe langa sauna si jacuzzi, te invitam la relaxare in zona de jacuzzi dotata cu 2 jacuzzi de cate 8 persoane fiecare.

Salina - Hotel Cocanul Radacinilor

Salina

Toata lumea stie cat de benefice sunt tratamentele in saline. Ce spui de o salina in interiorul zonei de wellness, intr-o ambianta relaxanta si benefica multumita aerosolilori?

Servicii hoteliere in Petrila | Petrosani

Team Building

Team building-ul reprezinta un proces de transformare a unui grup intr-o echipa dispusa sa colaboreze eficient pentru a atinge obiectivele stabilite de catre o companie.

La Conacul Radacinilor echipa ta se va bucura de toate servicile si facilitatile necesare pentru un sejur relaxand si productiv pentru companie dar si pentru personal.

Drumetii in Cheile Jietului, Transalpina, Voineasa

Descopera natura in DN6C spre Transalpina

Amplasamentul Conacului va permite sa faceti iesirile la aer curat fie ca este vorba de o plimbare in padurea minunata ce inconjoara conacul sau chiar de o plimbare pe malul raului Jiet.

Arhitectura si designul conacului se poate descrie cel mai usor ca „natura in natura”. Nu exista un unghi sau vreo vedere a conacului care sa nu va suprinda cu detaliile si designul lor.

Cazare la Cheile Jietului in Conacul Radacinilor
Servicii de hoteliere in Petrila | Petrosani

Sala de conferinta

La ultimul etaj al conacului langa un semineu personalizat va oferim posibilitatea de-a avea o sala pentru conferinte.

Dotata cu proiector de ultima generatie si cu o capacitatea generoasa de locuri, mese individuale sau mese comune si sistem de sonorizare profesional.

Atractii turistice Conacul Radacinilor

Transalpina, DN67C, Voineasa
Transalpina Cheile Jietului Conacul Radacinilor

Transalpina

Domeniul skiabil Transalpina este situat la o altitudine de 1350-1800m cu o distanta de aprox. 3km. Situata la 28 de km de Conacul Radacinilor.

Localizare Transalpina

Statiunea Parang Conacul Radacinilor

Statiunea Parang

Statiunea Parâng este situata la 15 km de hotelul nostru. Este localizata la o altitudine de aproximativ 1800 metri, in partea estica a Defileului Jiului.

Localizare Statiunea Parang

Manastirea Oasa Conacul Radacinilor

Manastirea Oasa

O experienta de viata unica, inteleasa prin traire mai mult decat prin gandire. Manastirea Oasa este situata la aprox. 40 km de Conacul Radacinilor.

Localizare Manastirea Oasa

Pestera Bolii Conacul Radacinilor

Pestera Bolii

Situata la doar 14km de Hotelul Conacul Radacinilor, Pestera Bolii este una din cele mai cunoscute atractii turistice locale..

Localizare Pestera Bolii

Statiunea Straja Conacul Radacinilor

Statiunea Straja

Statiunea Straja este situata la 34 km de hotelul nostru. Este o statiune montana localizata la o altitudine de aproximativ 1440 metri, in partea nordica a muntilor Vâlcan.

Localizare Statiunea Straja

Lacul Vidra Conacul Radacinilor

Lacul Vidra

Lacul Vidra este un lac artificial situtat in Muntii Parang. Situata la aprox. 34 km de Conacul Radacinilor.

Localizare Lacul Vidra

Sala evenimente | Petrosani

Sala de evenimente

O nouă sală de evenimente stă la dispoziția dv. La conacul Rădăcinilor, s-a inaugurat o nouă și frumoasă sală, care stă la dispoziția tuturor celor care au nevoie de spațiu pentru diverse evenimente. Renovarea si dotarile din aceasta sala sunt la superlativ.

Cu o capacitate intre 150-170 de locuri și un meniu extrem de variat, toți cei doritori se pot adresa, începând de acum, acestei noi săli pentru frumoasele lor evenimente.

Rezervari si informatii

Ai întrebări?