fbpx

Team Building la Conacul Radacinilor

Întăreste rădăcinile afacerii tale

Alege Conacul Radacinilor pentru o afacere de succes.

Bun venit la Conacul Radacinilor, un refugiu special creat pentru a vă transforma activitățile de team building în aventuri memorabile la Conacul Rădăcinilor!

Suntem mândri să vă prezentăm o oază a colaborării, învățării și dezvoltării personale, unde fiecare colțișor are povestea sa și fiecare experiență este în mod unic dedicată evoluției echipei tale.

YouTube video

Ce va oferim? – Team Building din radăcini

Ce va oferim la Conacul Radacinilor

Activități Personalizate

Fiecare echipă are nevoile și obiectivele sale unice. De aceea, am creat un spectru variat de activități, de la provocări pline de adrenalină la ateliere creative, pentru a vă ajuta să vă atingeți potențialul maxim și să vă dezvoltați abilitățile.

Camera dubla - matrimoniala cu spa

Relaxare & Revigorare

După o zi plină de activități, echipa voastră va putea să se relaxeze în spațiul nostru Wellness & Spa, echipat cu jacuzzi, saună și Salina. Este răsfățul de care aveti nevoie după o zi plină.

Clubul de Echitație

Clubul de Echitație deschide porțile către o experiență nobilă și autentică. Aici, pasiunea pentru cai și frumusețea naturii se îmbină pentru a vă oferi ocazia de a experimenta legătura specială dintre om și animal, într-un cadru plin de farmec și rafinament.


Sala de conferinte

Sala noastră de conferințe este epicentrul ideilor, al colaborării și al învățării inspirate. Echipată cu tehnologie avansată și amenajată cu atenție la detalii, acest spațiu este proiectat pentru a vă oferi mediul perfect pentru sesiuni de brainstorming, prezentări memorabile și discuții productive.

Wellness & Spa

Între sesiuni, relaxarea este esențială. Zonele de lounge confortabile și grădinile noastre împrejurătoare oferă un refugiu relaxant pentru a vă deconecta și a vă încărca bateriile.

Activitati sportive

La Conacul Rădăcinilor, vă oferim mai mult decât activități – vă oferim experiențe care vor rămâne în sufletele voastre mult timp după ce aventura s-a încheiat. Clubul de echitație, plimbările cu trăsura, terenul de fotbal și drumețiile sunt doar câteva din modalitățile în care vă ajutăm să vă consolidați echipa și să creați legături autentice într-un cadru de poveste.

Nu oferim un brand, oferim unicitate

Descopera-ti radacinile, prin momente unice!

Imaginează-ți o plimbare prin păduri și câmpuri, într-o trăsură elegantă, alături de colegii tăi de echipă. La Conacul Rădăcinilor, plimbările cu trăsura aduc o notă de eleganță și rafinament experiențelor de team building.

Împărtășiți povești, zâmbete și momente de relaxare în timp ce trăsura vă poartă prin peisaje pitorești, iar atmosfera vă aduce aminte de trecutul nobil al locului.

Formular de Contact Team Building

Nu ezita sa ne contactezi pentru detalii si oferta personalizata

Rezervari si informatii

Ai întrebări?