fbpx

Despre noi

Despre noi

Cine suntem?

In anul 2023 in mijlocul naturii,  a prins radacini cel mai spectaculos hotel din Petrosani, cu un nume reprezentativ  “Conacul Radacilor”, datorita design-ului remarcabil si unic.

Exteriorul te va uimi cu arhitectura rustica, iar interiorul te va cucerii de-asemenea cu un décor rustic dar si modern. Privelistea exterioara completeaza decorul interior, predominand culorile naturii maro si verde. Predominatia lemnului te va duce cu gandul la inceputuri, iar decorul modern pus in evidenta prin efecte de vegetatie verzi te va duce cu gandul la natura, relaxare, viata.

La Conacul Radacinilor luxul si natura se imbina intr-o balanta perfecta, oferind un tablou uimitoar, aflandu-se intre muntii, inconjurat de padure, la marginea raului Jiet, fluent al Jiului de est, aerul curat te imbraca cu putere, iar linistea te va ajuta sa uiti de toata lumea de afara, zgomot griji si stress.

Conacul Radacinilor isi intampina oaspetii veniti  in vacanta sau in interes de afaceri. Aici vei gasi un loc confortabil, care iti va la dispozitie cu tot ce ai nevoie pentru o vacanta relaxanta.

Diversitate in servicile oferite

Descopera servicile oferite Conacul Radacinilor

Rezervari si informatii

Ai întrebări?